Om os

Vores historie

Historien begyndte i vinteren 2003, hvor dørene til Taverna Hellas åbnede for første gang!

Den græske ejer, Georgos, havde med stor success drevet to restauranter på den græske ferieø Kos. Så det var en mand med ualmindelig stor brancheerfaring i baggagen, der ankom til Danmark.

Hans mål og visioner var store, det handlede om at sprede kendskabet til det græske køkken, samt at lære danskerne at spise som grækerne.

Kvaliteten har altid været i højsædet; friske råvarer, gode vine og stor seriøsitet i køkkenet har været med til at gøre Taverna Hellas til det den er i dag.
Mange af vores produkter kommer fra Grækenland, da det at lave autentisk, græsk mad kræver, at man benytter de essentielle produkter fra hjemlandet så som feta, yoghurt samt grækernes “flydende guld” olivenolie.

Udover importen af græske råvarer – var idéen også, at importere en anden vigtig del af den græske kultur – nemlig den græske gæstfrihed.
Gæstfrihed har alle dage været en af vores vigtigste dyder. Som gæst på Taverna Hellas skal man føle sig hjemme, man skal have muligheden for at trække sig tilbage fra hverdagens stress og nyde stemningen i vores lille græske oasé, inde, ved det store vægmaleri, eller ude, på vores overdækkede terrasse, der giver en helt unik sydlandsk stemning.